Deelnemers Turngala Leek 2019


 
Sanne Wevers:
Sanne behoeft geen nadere introductie. Ze is de huidige regerende olympische kampioene op balk en al jaren vast lid van het Nederlandse team.
  Lieke Wevers:
Tweelingzus Lieke is ook al jaren vast lid van het Nederlandse damesteam. Na een lastig jaar is ze weer helemaal terug aan de top en weet ze met haar gracieuze turnen menig turnliefhebber te bekoren.
 
Naomi Visser:
Naomi is een van de nieuwe ‘jonkies’ en timmert hard aan de weg. Ze kan inmiddels goed meekomen met de ervaren turnsters en is inmiddels ook een vast lid van het Nederlandse team.
  Sanna Veerman:
Sanna is ook een van de jonkies en heeft inmiddels de nodige ervaring mogen opdoen op internationale toernooien als lid van het Nederlandse team. Een aanstormend talent die we de komende jaren op internationale wedstrijden zeker terug zullen zien.
 
Yuri van Gelder:
De ‘lord of the rings’ behoeft ook geen nadere introductie en deze voormalig Europees en wereldkampioen is bij een ieder bekend. Na vorig jaar de olympische finale tijdens het turngala toch te hebben geturnd zal hij dit jaar nog een keer zijn kunnen laten zien.

 
  Michel Bletterman:
Michel is al jaren vast lid van het Nederlandse team. Na een blessure is hij weer helemaal terug aan de top op internationaal niveau en zal er tijdens het gala weer een mooie show van maken.

 
 
Bram Louwije:
Deze tot Nederlander genaturaliseerde Belg turnt al enkele jaren met het Nederlandse team en sinds vorig jaar lid van het team. Tijdens het gala zullen we voor het eerst met hem kennis maken in galazetting.

  Vanderlei Showproductions:
Deze groep toert momenteel door de theaters in Nederlanders en bestaat uit oud topsporters die nationaal en internationaal aan wedstrijden hebben deelgenomen. Acrobatiek, dans, circus, turnen, alle disciplines kunnen ze en komt tot uiting in hun optredens. Tijdens het gala zullen ze ons weer verrassen met hun optreden.

 
 
David Nathan:
Het grootste talent op het terrein van illusionisten is wel David Nathan. Tijdens het gala zal hij met zijn magie zorgen voor spectaculaire momenten waarbij we hopen dat iedereen die verdwijnt weer terug komt.
  Ritmisch Jong Oranje:
De jeugd van de ritmische gymnastiek zal aanwezig zijn om het beste van deze elegante tak van gymsport tijdens het gala te laten zien. De jonge dames komen vanuit het steunpunt ritmische gymnastiek Badhoevedorp.
 
Acro Academy
De acro academy is sinds haar korte bestaan uitgegroeid tot een toonaangevend acro instituut in Nederland maar ook daarbuiten. De gymnasten van de academy staan aan de top van Nederland en weten ook goed stand te houden op internationaal niveau. Met het EK voor de boeg kunnen we genieten van een aantal perfecte acrobatische uitvoeringen.
  Lucia Marthas
Als je het over dansen hebt dan heb je het over Lucia Marthas, het dansinstituut van Nederland! Alles tot in perfectie geregeld en niets aan het toeval overgelaten met feeling voor show, ritme en uiteraard dans. Dit is puur genieten. Met een grote groep dansers zullen zij het publiek entertainen gedurende het gala.
6 november 2021 Topsporthal Leek
Turngala Leek      Sportcentrum Leek      Gemeente Westerkwartier      VanPlan Tickets

BEWEEGPLEIN

11.00 - 14.00 UUR &
17.30 - 19.30 UUR

VOORSTELLINGEN

14.00 & 19.30 UUR

ENTREE

VOORVERKOOP 16,50
ZAAL (indien voorradig) 19,50

VOL=VOL

CONTACT

info@turn-gala.nl