Beweegplein Turngala Leek

Het beweegplein tijdens het Turngala Leek bevindt zich in een andere hal van het sportcenturm Leek. Gelijk bij binnenkomst kun je via de entree al naar het beweegplein toe dat dit jaar voor een ieder gratis toegankelijk is.

Op het beweegplein is een divers aanbod aan gymdisciplines te vinden zoals een apart gebied voor acro (Acro Acadamy Noord Nederland), rhonrad (rhonradvereniging Grou), trampolinespringen, freerunning, turnen, airtrackpringen etc. Al deze sporten kan je op het beweegplein zelf uitproberen zodat je eens kan ervaren of deze sport misschien iets voor jou is. Bij al deze sporten staan ervaren mensen om je te helpen als je dat wilt.

Naast het zelf actief meedoen op het beweegplein kun je hier als ouders ook rustig gaan zitten op het binnenterras om te genieten van een kopje koffie terwijl je ondertussen de jeugd kunt zien meedoen op het beweegplein.

Tevens zijn er diverse standhouders te vinden op het beweegplein. Zo zal CEK Gymnastics /GEKA dit jaar aanwezig zijn met een stand van 100m2 vol met turnkleding en toebehoren. Hier kan je zowel de bestaande als nieuwe collecties zien, of kan je nog leertjes aanschaffen als je die nodig bent.

Een volle zaal met allemaal diverse gymdisciplines, standjes en een binnenterras maakt dat u zeker een bezoek zult brengen aan het beweegplein voorafgaand aan de shows.

Het beweegplein is voor de eerste show geopend van 11.00 uur tot 14.00 uur en voor de tweede show van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Na elke show vindt de handtekeningsessie met de landelijke toppers en artiesten plaats op het beweegplein.Foto: CEK Gymnasticsdatum 2022 nnb Topsporthal Leek
Turngala Leek      Sportcentrum Leek      Gemeente Westerkwartier      VanPlan Tickets

BEWEEGPLEIN

11.00 - 14.00 UUR &
17.30 - 19.30 UUR

VOORSTELLINGEN

14.00 & 19.30 UUR

ENTREE

VOORVERKOOP 16,50
ZAAL (indien voorradig) 19,50

VOL=VOL

CONTACT

info@turn-gala.nl