Turngala Leek weer spectaculair met landelijke toppers

Het Turngala Leek zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 19 oktober 2019 met de toezegging van landelijke toppers die een week daarvoor nog op het WK Turnen staan. De organisatie heeft huidig olympisch kampioene Sanne Wevers weer weten vast te leggen alsmede haar turnende zus en teamgenote Lieke Wevers maar ook de jongere generatie turnsters die inmiddels onderdeel van het Nederlandse team zijn zoals Naomi Visser en Sanna Veerman zullen aanwezig zijn.
Bij de heren mag natuurlijk Yuri van Gelder niet ontbreken maar zal ook het noordelijk talent dat samen met Epke traint, Michel Bletterman, aanwezig zijn alsmede de tot Nederlandse genaturaliseerde Belg Bram Louwije die ook vast onderdeel zijn van het Nederlands herenteam. Met een beetje geluk staat er op het gala een kersverse wereldkampioen een week na het WK.

Naast het turnen kan het publiek weer uitkijken naar diverse verrassende acts op het gebied van ritmische gymnastiek, acrobatiek en show. Zo zal de cast van Vanderlei Showproductions, die momenteel door het theater toeren, aanwezig zijn en kan er worden genoten van magische acts van illusionist Nathan Daniel. Ook op het gebied van zang en dans komt het publiek volledig aan haar trekken. Het wordt dus weer een ruim twee uur durende show vol met spektakel en entertainment waarbij het publiek van begin tot eind geboeid zal blijven kijken met de presentatie van NOS commentator Hans van Zetten. Ook voor mensen die niets met turnen hebben blijft het een fantastische show om te zien.

De shows starten zaterdag 19 oktober om 14.00 uur en om 19.30 uur. Voorafgaand aan de shows kan het publiek gratis deelnemen aan het beweegplein waar diverse soorten van de gymsport zelf zijn te beoefenen. De kaarten voor het gala zijn te bestellen via www.vanplan.nl 

Gezien het feit dat het landelijke door de bond georganiseerde gymgala in Amsterdam niet meer doorgaat is de verwachting dat er veel vraag naar de kaarten zal zijn waardoor geadviseerd wordt om op tijd de kaarten te bestellen want vol is vol.


KAARTVERKOOP via VanPlan

19 oktober 2019 Topsporthal Leek
Turngala Leek      Sportcentrum Leek      Gemeente Westerkwartier      VanPlan Tickets

BEWEEGPLEIN

11.00 - 14.00 UUR &
17.30 - 19.30 UUR

VOORSTELLINGEN

14.00 & 19.30 UUR

ENTREE

VOORVERKOOP 16,50
ZAAL (indien voorradig) 19,50

VOL=VOL

CONTACT

info@turn-gala.nl